Vuodesta 1932 toimineen suuren japanilaisen veitsivalmistajan Yaxellin veitset tunnetaan ympäri maailman niin laadustaan, suorituskyvystään kuin kauneudestaan. Veitset valmistetaan Sekissä, Japanin veitsen- ja miekanvalmistuksen pääkaupungissa, jossa ammattilaisten huikeat taidot ovat hioutuneet vuosisatojen ajan, sukupolvelta sukupolvelle, alkaen aina perinteisistä japanilaisista miekantaontatekniikoista.

Yaxellin veitsissä on äärimmäisen terävä leikkuukulma. Terän ydin on japanilaista VG10-terästä, joka on sekoitus kobolttia, molybdeeniä ja vanadiumia. Veitsien kovuus on huikea HRC61. Tämä mahdollistaa veitsen terävänä pysymisen kovassakin käytössä pidempään ja myös tekee veitsen teroittamisesta helpompaa ja nopeampaa.
Kahvat ovat micartaa, eli laminoitua pellava-kangasta ja hartsia. Micarta on puun näköistä ja tuntuista, mutta se on erityisen vahvaa sekä kosteutta ja kulutusta kestävää.

MON – veitset ovat taottu kolmikerroksisiksi. Veitsen kyljet ovat korkealuokkaista ruostumatonta terästä (ks. edellä). Kahvan päätä koristaa taottu Yaxellin logo.

ZEN -veitset ovat perinteisellä kerrostaontamenetelmällä valmistettuja. 37 kerroksiseen veitseen on rungon molemmin puolin taottu 18 kerrosta molybdenium-vanadium -terästä. Terät edustavat yhtä hienoimmista terälaaduista.

Yaxell -veitset ovat pakattu tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

Näytetään tuotteet 1-28 / 28

Yaxell Ran Santoku

149,00

Yaxell Zen Kokkiveitsi 25,5 cm

159,00

Varastossa

Tykkää meistä

Checkout - Oma maksutapa kaikille