Kokonaan Japanissa valmistetut MAC-keittiöveitset ovat tarkkuustyökaluja, joiden muotoilusta, kokoonpanosta, kiillotuksesta ja teroituksesta vastaavat parhaat japanilaiset veitsiammattilaiset. Partaveitsen terävyys, käteen sopivat kahvat ja erinomainen tasapaino. Ammattikokkien ja innokkaiden kotikokkien suosiossa kaikkialla maailmassa. Jo yli 25 miljoonaa MAC-veistä on myyty vuodesta 1964 alkaen.

Tunnusomainen MAC-kulma on on perinteisen japanilaisen yksiviisteisen talttaterän (kataba) ja länsimaisen kaksiviisteisen V-terän (ryoba) yhdistelmä, jossa särmä poikkeaa hiukan keskiviivasta ja teräkulma on noin 45,5˚. Tämä terä on helppo teroittaa ja sopii hyvin sekä ohueen viipalointiin että suoraan katkaisuun.
Olemme MAC-veitsien jälleenmyyjä.

Näytetään tuotteet 1-21 / 21

MAC AB-50

49,00

Tykkää meistä

Checkout - Oma maksutapa kaikille