Jos tarvitset jotain tuotetta ruoanlaittoa varten keittiöösi, niin se tuote löytyy todennäköisesti Dexamin laadukkaasta valikoimasta.
Dexamin tarina alkaa lähes 60 vuoden takaa, jolloin kaksi veljestä Englannista halusi tarjota käytännöllisempiä, parempia ja innovatiivisempia tuotteita koteihin. Tämä sama ajatus kantaa yritystä edelleen, vaikka myyntiä onkin tänä päivänä jo ympäri maailmaa. Lisäksi Dexamilla on laajat suunnittelija- ja innovaatioverkostot mm. ympäri Eurooppaa, mikä takaa tuotteiden ainutlaatuisen muotoilun ja soveltuvuuden eurooppalaiseen keittiöön
Näitä tuotteita voimme todellakin suositella, koska miksi muuten haluaisimme olla Dexamin virallinen maahantuoja ja tukkumyyjä Suomessa?
Dexamin tuotevalikoima on laaja ja siihen kuuluvat kaikenlaiset ruoanlaittoa helpottavat ja ruoanlaitosta parempaa tekevät keittiövälineet. Kauhat, siivilät, paistomittarit, keittiövaa’at jne.
Dexamin slogan: ”At the heart of your kitchen” kuvaakin todella hyvin sitä, mitä Dexam tarjoaa jokaisen ruoanlaittajan keittiöön – laadukkaita tuotteita, joissa kiteytyy rakkaus ruoanlaittoa kohtaan.

Näytetään tuotteet 1-30 / 348

Ajastin

6,30

Annosvuoka

4,90

Annosvuoka

4,90

Balloon vispilä

12,90

Tykkää meistä

Checkout - Oma maksutapa kaikille