Jos tarvitset keittiöösi jotain tuotetta ruoanlaittoa tai leivontaa varten, niin se tuote löytyy todennäköisesti Dexamin laadukkaasta valikoimasta.

Dexamin tarina alkaa yli 60 vuoden takaa, jolloin kaksi englantilaista veljestä halusi tarjota käytännöllisempiä ja parempia keittiötuotteita ja leivontavälineitä koteihin. Tämä sama ajatus kantaa yritystä edelleen, vaikka myyntiä onkin tänä päivänä jo ympäri maailmaa. Lisäksi Dexamilla on laajat suunnittelija- ja innovaatioverkostot, mikä takaa tuotteiden ainutlaatuisen muotoilun ja soveltuvuuden jokaiseen eurooppalaiseen keittiöön.

Dexamin tuotevalikoima on laaja ja siihen kuuluvat kaikenlaiset ruoanlaittoa helpottavat ja siitä mukavampaa tekevät tuotteet, kuten kauhat, siivilät, raastimet, keittiövaa’at, juuressorvit, wokit, pannut, kakkuvuoat ja muut keittiö- ja leivontatarvikkeet.

Dexamin slogan: ”At the heart of your kitchen” kuvaakin todella hyvin sitä, mitä Dexam tarjoaa jokaisen ruoanvalmistajan keittiöön – laadukkaita tuotteita, joissa kiteytyy rakkaus ruoanlaittoa kohtaan.

Näytetään tuotteet 1-30 / 437

Annosvuoka

4,90

Annosvuoka

4,90

Tykkää meistä

Checkout - Oma maksutapa kaikille