Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin >
Callebaut suklaaleipä
Callebaut suklaaleipä

Herkullisen mehevä suklaakakku Callebautin laadukkailla suklailla!

Resepti herkulliseen suklaaleipään/-kakkuun, jonka tärkein ainesosa on Callebautin laadukkaat belgialaiset suklaat! Tässä ohjeessa on käytetty maitosuklaanappeja, mutta valikoimasta löydät myös valko- ja tummasuklaanapit, sekä myös erikoisempia suklaatuotteita!

Tarvikkeet: 


Ainekset:

  • 55g tummaa kaakaojauhetta
  • 260g vehnäjauhoja
  • 100g tummaa sokeria
  • 50g valkoista sokeria
  • 2tsp leivinjauhetta
  • 1/2tsp ruokasoodaa
  • 1/4tsp suolaa
  • 200g suklaanappeja
  • 2 munaa
  • 180ml maitoa
  • 115g voita
  • 1tsp vaniljasokeria/-aromia

Ohje:

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
Voitele leipävuoka.
Sekoita kuivat aineet keskenään, säästä osa suklaanapeista päälle.
Toisessa kulhossa sekoita munat, maito, sulatettu voi ja vanilja.
Kaada kosteat ainekset kuivien sekaan ja kääntele sekaisin. Älä sekoita liikaa.
Kaada taikina vuokaan ja ripottele päälle jäljellä olevat suklaanapit.
Paista n. 50min, kunnes tikulla kokeilemalla siihen ei jää taikinaa.
Kun kakku on hieman jäähtynyt, sen voi siirtää ritilän päälle jäähtymään.

Callebaut suklaakakku

Lisää Reseptejä

Tykkää meistä

Checkout - Oma maksutapa kaikille